Erhvervsejendom med motorvejs facade

Erhvervsejendom med motorvejs facade

Gedigent og præsentabelt erhvervsbyggeri fra begyndelsen af 1990’erne med mange anvendelsesmuligheder – lige ved motorvejen.

Ejendommen, der oprindelig er bygget til møbelfabrik, ligger så tæt på motorvej E45, som det næsten er muligt. Faktisk har hovedparten af kontorerne direkte udsigt til travlheden på motorvejen – blot 50 meter væk. Afstanden til nærmeste af- og tilkørsel er mindre end 900 meters kørsel. Men den larmende nabo er ikke et problem i kontorerne, hvor støjglasset reducerer strømmen af biler til en sagte susen.  

Byggeriet består af 14.000 kvadratmeter haller og omtrent 2.000 kvadratmeter kontorer og velfærdslokaler. Her er toiletter, omklædnings- og kantinefaciliteter. Derfor er ejendommens lejemål også velegnet for eksempelvis håndværksmestre, der har brug for en kombination af værksted og kontor.  

Der er masser af parkeringspladser lige ved døren, og kontorlokalerne kan bruges til alle typer erhverv. Det gælder både produktionserhverv, liberale erhverv og butikker.

Præsentable kontorlokaler

Kontorlokalerne er yderst præsentable med et godt lysindfald fra vinduer og vindueskarnapper. Hovedparten af kontorerne vender desuden mod vest, så solvarmen sjældent bliver et problem i sommerhalvåret.

Tæpper i gange og kontorer bidrager til et lyddæmpet og yderst præsentabelt erhvervsmiljø, hvor du gerne inviterer kunderne på besøg. 

Godt netværk blandt lejerne

Der er adgang til et fælles kantinelokale med gode kølemuligheder, hvor flere af ejendommens lejere ofte vælger at spise frokost sammen. Der er et godt netværk på stedet af virksomheder fra mangeartede erhverv, der gerne hjælper hinanden, når behovet opstår.

Der er p.t. 21 lejemål, men antallet kan variere efter lejernes behov.

Galleri

Fakta om ejendommen

 • Adresse

  Lundagervej 25, 8722 Hedensted

 • Størrelse(kontor)

  2.000 m²

 • Størrelse(haller)

  14.000 m²

 • Lejemål

  ca. 21 lejemål fordelt i ejendommen

 • P-pladser

  Ja, gratis

 • Kantinefaciliteter

  Ja, fælles

 • Toilet faciliteter

  Ja, fælles

 • Omklædningsfaciliteter

  Ja

Vi har i øjeblikket 2 ledige kontorer på Lundagervej 25. Èt på 30 m² og ét 35 m² incl. gangareal - Klik her!