Mesanen

Lækre, lyse lejligheder fra 46 – 96 m² i helt ny bydel ved Odense havn.

Lyse lejligheder lige ned til vandet

Lækre, lyse lejligheder fra 47 – 94 m² i helt ny bydel ved Odense havn.

Mesanen er navnet på den sidste i rækken af fem boligblokke, der udgør Promenadebyen i Odense – beliggende lige ned til den tidligere industrihavn. Ejendommen er på syv etager, og de øverste lejemål har en fantastisk udsigt ud mod havneindløbet i nord eller Odense by i syd.

Lyse lejligheder med altan

Alle lejligheder har enten terrasse eller mindst én altan – enkelte har to, hvor enten morgensolen over Odense eller aftensolen over den nærliggende Ålykke Skov kan nydes. Lejlighederne er desuden udstyret med store vinduespartier, der lukker sollyset ind på alle etager året rundt.

Handicapvenlig ejendom

Ejendommen er naturligvis udstyret med elevator, ligesom alle lejligheder er handicapvenlige med brede døråbninger og fravær af dørtrin. Hoveddøren er låst døgnet rundt, og alle lejemål er udstyret med dørtelefon.

Alle lejligheder er desuden udstyret med kvalitetskøkken og -bad. Der er vaskemaskine og tørretumbler til tøjvask.

Grønne lejemål

Mesanen er lavenergibyggeri opført efter de nyeste standarder indenfor energioptimering. Alle lejemål er udført med lavenergivinduer, ligesom mekanisk ventilation sørger for genindvinding af varme.

Der er adgang til fælles, aflåst cykelparkering, og p-plads i aflåst P-kælder kan lejes. Alle lejligheder har adgang til eget depotrum.

Tæt på by og natur

Ejendommen ligger 15 minutters spadseretur fra Odense Banegårdscenter og klos op ad Ålykke Skov og de øvrige grønne passager, der udgør naturens åndehuller i det nordlige Odense. Mesanen er på én gang tæt på byens pulserende liv og naturens muligheder for ro – tæt på både vand og skov.

Depositum

Afbetaling af depositum kan forhandles. Du vælger selv om du vil betale dit indskud tilbage i en kortere eller længere periode.

Få finansiering til dit depositum med Keyhole

Vi har nu mulighed for og kunne tilbyde finansiering af depositum til en meget fordelagtig rente på 3,3 %. I samarbejde med Keyhole har vi en aftale der gør at du ikke behøver skal ud og finde dit depositum inden du flytter ind ved os.

Tilmelding til venteliste

Bemærk: Vi gemmer din ansøgning til private lejemål i tre måneder fra modtagelsesdatoen. Får du ikke svar inden for de tre måneder, skal du genansøge om at komme på venteliste.

Ejendom *
Ønsket overtagelsesdato *
Antal værelser*
Maksimal husleje eksklusiv forbrug *
Navn *
Telefon *
E-mail *