Om VFC

Vi samler på glade lejere

VFC Ejendomme – vi samler på glade lejere.
Dit hjem er vigtigt. Det er her, du lader op. Det er her, du kan være dig selv. Hjemmet er vigtigt for alle, og derfor skal du føle dig tryg i dit hjem – til alle tider.


Vores værdier er sikkerhed, tryghed, forståelse og samarbejde

Vi ser det som et kæmpe ansvar at udleje hjem til mange hundrede mennesker. Derfor er vores værdier sikkerhed, tryghed, forståelse og samarbejde. Du skal være sikker på, at vi holder, hvad vi lover. Du skal føle dig tryg ved din boligsituation, når du lejer hos os. Til gengæld kan vi love, at vi udviser forståelse, når du henvender dig med eventuelle klagepunkter eller bekymringer, og vi vil gøre vores bedste til at samarbejde om en løsning. Det gælder naturligvis, uanset om du har lejet en lejlighed eller et erhvervslokale hos os.

Familie ejet virksomhed

VFC Ejendomme blev dannet i 2009. Det er et familieejet selskab, og vi er undfanget af den jyske muld, hvor et ord er et ord. Vi har ikke så store armbevægelser, og du kan stole på det, vi melder ud.

Vi går ikke så meget op i at indkøbe ejendomme – vi er mere optagede af at have glade lejere. 

Inspiration

Meget mere end bygninger

Vi går ikke så meget op i at indkøbe ejendomme – vi er mere optagede af at have glade lejere.

Privatbolig

Odense

Mesanen

Lækre, lyse lejligheder fra 46 – 96 m² i helt ny bydel ved Odense havn.

Vis mere
Sofievej i vejle | 4. værelses leje lejligheder
Vejle

Sofievej

Gode store lejligheder på 112 og 116 kvadratmeter i kvalitetsbyggeri fra 2006 i det nordlige, naturskønne Vejle. Alle lejemål er med altan og Uhre Skov som baghave.

Vis mere
Sommerhaven 3 eller 4 værelser | Lejeboliger i Middelfart
Middelfart

Sommerhaven

Nybygget kvalitetsrækkehuse i familie venligt område tæt på smukt havnemiljø, indkøbsmuligheder og kun 15 min. gang til midtbyen.

Vis mere