Billede af ejendomme Mesanen, 5000 Odense C.

Lyse lejligheder lige ned til vandet

Lækre, lyse lejligheder fra 46 – 96 kvadratmeter i helt ny bydel ved Odense havn.

Mesanen er navnet på den sidste i rækken af fem boligblokke, der udgør Promenadebyen i Odense – beliggende lige ned til den tidligere industrihavn. Ejendommen er på otte etager, og de øverste lejemål har en fantastisk udsigt ud mod havneindløbet i nord eller Odense by i syd.

Lyse lejligheder med altan

Alle lejligheder har enten terrasse eller mindst én altan – enkelte har to, hvor enten morgensolen over Odense eller aftensolen over den nærliggende Ålykke Skov kan nydes. Lejlighederne er desuden udstyret med store vinduespartier, der lukker sollyset ind på alle etager året rundt.

Handicapvenlig ejendom

Ejendommen er naturligvis udstyret med elevator, ligesom alle lejligheder er handicapvenlige med brede døråbninger og fravær af dørtrin. Hoveddøren er låst døgnet rundt, og alle lejemål er udstyret med dørtelefon.

Alle lejligheder er desuden udstyret med kvalitetskøkken og -bad. Der er vaskesøjle til tøjvask. 

Grønne lejemål

Mesanen er lavenergibyggeri opført efter de nyeste standarder indenfor energioptimering. Alle lejemål er udført med lavenergivinduer, ligesom mekanisk ventilation sørger for genindvinding af varme.

Der er adgang til fælles, aflåst cykelparkering, og p-plads i aflåst P-kælder kan tilkøbes. Alle lejligheder har adgang til eget depotrum.

Et fritidsaktivitetshus for beboerne i ejendommen giver mulighed for ekstra plads, når der skal holdes fest.

Tæt på by og natur

Ejendommen ligger 15 minutters spadseretur fra Odense Banegårdscenter og klos op ad Ålykke Skov og de øvrige grønne passager, der udgør naturens åndehuller i det nordlige Odense. Mesanen er på én gang tæt på byens pulserende liv og naturens muligheder for ro – tæt på både vand og skov. 

Galleri

Fakta om ejendommen

 • Adresse

  Promenadebyen 36-38, 5000 Odense C

 • Størrelse

  46, 47, 87 og 94 m²

 • Værelser

  2 og 3 værelser

 • P-kælder

  Ja + betaling

 • Elevator

  Ja

 • Altan

  Ja

 • Depotrum

  Ja

 • Se hjemmeside
 

Tilmelding til venteliste


Bemærk:
Vi gemmer din ansøgning til private lejemål i 3 måneder fra modtagelses datoen. Får du ikke svar inden for de 3 måneder skal du genansøge om at komme på venteliste.