Sofievej

Gode store lejligheder på 112 og 116 kvadratmeter i kvalitetsbyggeri fra 2006 i det nordlige, naturskønne Vejle. Alle lejemål er med altan og Uhre Skov som baghave.
Sofievej i vejle | 4. værelses leje lejligheder
Sofievej i vejle | 4. værelses leje lejligheder
Køkken
Køkken
Spiseområde
Spiseområde
Stue
Stue
Stue
Stue
Indgang til trappeopgang
Værelse
Værelse
Entre
Entre
Badeværelse med vaskemaskine
Badeværelse med tørretumbler
Trappeopgang
Sofievej | Udendørs område
Sofievej | Udendørs område

Lejligheder med adgang til Uhre Skov

Gode store lejligheder på 112-116 m² i kvalitetsbyggeri fra 2003 i det nordlige, naturskønne Vejle. Alle lejemål er med altan og Uhre Skov som baghave.

Boligområdet Sofievej er anlagt, hvor der for årtier tilbage lå en sandgrav. Det er et naturskønt område klos op ad Uhre Skov, hvor stisystemer giver gode muligheder for motion og andre rekreative udfoldelser. Vejle midtby er 1500 meter væk, og E45 kan nås med ti minutters kørsel. Sofievej er generelt et roligt område for socialt velstillede familier eller ældre. I området er der både legeplads, borde og bænke, hvor hække skaber små hyggekroge i det fri.

Altanerne er indfattet i bygningens vestlige hjørner mod henholdsvis nord og syd. Den vestlige side af bygningen er bagsiden, der vender over mod skoven. Derfor er der god ro på altanerne, uanset om de befinder sig i stueetagen eller på syvende sal. Den eneste trafik forbi bygningens bagside er beboerne, når de skal om til de parkeringspladser, der findes her.

Hoveddøren er låst døgnet rundt og udstyret med dørtelefon til de enkelte lejligheder. Der er elevator og let adgang for kørestolsbrugere. Lejlighederne er desuden indrettet handicapvenligt med døre i den rette bredde og uden dørtrin.

Byggeriet er enkelt, æstetisk og moderne med klare referencer til funkisstilens stringente linjer og indvendige funktionalisme. Lysindfaldet i lejlighederne er opfriskende og livgivende på alle etager. Fra de øverste etager er der udsigt til det meste af Vejle by.

De 16 lejligheder er på henholdsvis 112 og 116 m². De største har fire værelser, mens de mindre har tre værelser. Alle lejligheder er med lækkert køkken og bad.

Tilmelding til venteliste

Bemærk: Vi gemmer din ansøgning til private lejemål i tre måneder fra modtagelsesdatoen. Får du ikke svar inden for de tre måneder, skal du genansøge om at komme på venteliste.

Venlig hilsen

VFC-Ejendommme
vfc@vfc-ejendomme.dk

Ejendom *
Ønsket overtagelsesdato *
Antal værelser*
Maksimal husleje eksklusiv forbrug *
Navn *
Telefon *
E-mail *