Leje lejlighed på Sofievej i Vejle

Lejligheder med adgang til Uhre Skov

Gode store lejligheder på 115 - 120 kvadratmeter i kvalitetsbyggeri fra 2006 i det nordlige, naturskønne Vejle. Alle lejemål er med altan og Uhre Skov som baghave.

Boligområdet Sofievej er anlagt, hvor der for årtier tilbage lå en sandgrav. Det er et naturskønt område klos op ad Uhre Skov, hvor stisystemer giver gode muligheder for motion og andre rekreative udfoldelser. Vejle midtby er 1500 meter væk, og E45 kan nås med ti minutters kørsel. Sofievej er generelt et roligt område for socialt velstillede familier. I området er der både legeplads, borde og bænke, hvor hække skaber små hyggekroge i det fri.

Altanerne er indfattet i bygningens vestlige hjørner mod henholdsvis nord og syd. Den vestlige side af bygningen er bagsiden, der vender over mod skoven. Derfor er der god ro på altanerne, uanset om de befinder sig i stueetagen eller på syvende sal. Den eneste trafik forbi bygningens bagside er beboerne, når de skal om til det aflåste cykelskur eller de parkeringspladser, der findes her.

Hoveddøren er låst døgnet rundt og udstyret med dørtelefon til de enkelte lejligheder. Der er elevator og let adgang for kørestolsbrugere. Lejlighederne er desuden indrettet handicapvenligt med døre i den rette bredde og uden dørtrin.

Byggeriet er enkelt, æstetisk og moderne med klare referencer til funkisstilens stringente linjer og indvendige funktionalisme. Lysindfaldet i lejlighederne er opfriskende og livgivende på alle etager. Fra de øverste etager er der udsigt til det meste af Vejle by.

De 16 lejligheder er på henholdsvis 115 og 120 kvadratmeter. De største har fire værelser, mens de mindre har tre værelser. Alle lejligheder er med lækkert køkken og bad.  

Galleri

 • Adresse

  Sofievej 20, 7100 Vejle

 • Størrelse

  115 og 120 m²

 • Værelser

  3 og 4 værelser

 • P-pladser

  Ja

 • Altan/terrasse

  Ja/Ja

 • Elevator

  Ja

 • Fællessrum

  Cykelrum

 • Depotrum

  Ja

 

Tilmelding til venteliste


Bemærk:
Vi gemmer din ansøgning til private lejemål i 3 måneder fra modtagelses datoen. Får du ikke svar inden for de 3 måneder skal du genansøge om at komme på venteliste.